Vijesti

Popusti se vratili na domaći PlayStation Store. Pronašli smo neke sjajne popuste

Od kada je u studenome prebačen na eure, popusti iz najboljih rasprodaja godine na PlayStation Storeu su iz nekog razloga zaobilazili domaće igrače. Sony je okrivio “tehničke probleme” koji su, čini se, sada konačno iza nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se nešto događa mogli ste primijetiti jučer, kada je na Storeu uskrsnula tzv. “Deals” sekcija te su sramežljivo počeli iskakati prvi sniženi naslovi. Ovo jutro iznenađenje, sekcija konačno ima “mesa” prepuna je promocija i popusta, međutim, još uvijek nije izjednačena s ostalim državama i regijama. Tako je u trenutku pisanja ovog teksta prisutna siječanjska promocija, ali ne i promocija za kraj godine, koje vjerojatno neće ni biti budući da ionako ističe sutra.

Siječanjska rasprodaja

No da se vratimo na popuste koji su tu. Siječanjska promocija je prilično dobra. Za više od 50% sniženi su EA Sports FC 24, Hogwarts Legacy, Star Wars Jedi: Survivor, F1 23, The Crew Motorfest, Red Dead Redemption 2, Resident Evil 4 Remake, NBA 2k24…

Spomenimo i neke sjajne popuste i nikad niže cijene za te naslove. Poput prošlogodišnjeg Need for Speed Unbounda za samo 12 eura. Elden Ringa za 36 eura, Assassin’s Creed Valhalle za €17,22, The Witchera 3 za €8,72, Resident Evil Villagea za €16, The Talos Principle 2 za €24. Svi nabrojani tu su s najnižim cijenama dosad i, ako pitate nas, svi do jednoga se isplate ako tražite baš te igre.

Povezano