Vijesti

Postaje li Starfield Xbox ekskluziva?

Sve oko Starfielda je tajanstveno, baš kao i sama igra. Radi se o prvom novom Bethesdinom RPG-u u zadnjih 25 godina i znamo da je radnja igre smještena u svemir. To je sve što sa sigurnošću možemo reći za Starfield. Zadnji put se spomenuo na E3 sajmu prošle godine kad je Todd Howard rekao svima da budu strpljivi i da će igra kad tad ugledati svjetlo dana. No, čini se kako je jedna nova informacija isplivala na površinu – Starfield će biti Xbox ekskluziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon Microsoftovog preuzimanja Bethesde, počele su kružiti glasine kako će Starfield postati ekskluziva za PC i Xbox. U prilog tome ide i činjenica kako je Sony nedavno pokušao kupiti vremensku ekskluzivu za spomenutu igru. U obratu kakvog se ne bi posramila ni epizoda Scooby Dooa, Microsoft će u inat Sonyju učiniti dugoočekivanu igru isključivo svojom.

Pouzdani Xbox insider Jez Corden, potvrdio je kako Starfield dolazi samo na PC i Xbox. Iako datum izlaska vjerojatno ne znaju ni ljudi koji rade na igri, ovakva informacija stavlja u zanimljiv položaj buduće Bethesdine igre. Je li ovo samo izuzetak ili će i drugi naslovi postati Xbox ekskluzive?

Novčana injekcija Bethesdi mogla bi ubrzati rad na misterioznom Starfieldu i gotovo sigurno bismo uskoro trebali čuti novosti vezane za ovaj zanimljiv RPG.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano