Vijesti

Postoji koncept za The Last of Us 3

Izašao je dugo očekivani Grounded II, dokumentarni film o snimanju The Last of Us Part 2. Tom prigodom kreator Neil Druckmann potvrdio je kako ima ideju za treću igru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako je godinama razmišljao o radnji trećeg dijela, ali tek mu je nedavno sinulo što bi mogao napraviti, odnosno, što će (možda) napraviti. “Nemam priču, ali imam koncept. To mi je uzbudljivo poput jedinice i dvojke, to je priča za sebe, ali ima “liniju” kroz sve tri igre. Osjećam da ova priča ima još jedno poglavlje.”

Postojala je i ideja s Tommyjem u naslovnoj ulozi nakon događaja iz dvojke. Bilo bi to zasebno iskustvo, manja priča ili DLC, ali ne The Last of Us 3. Zasad je ostalo samo na ideji budući da je, dodaje, studio tada imao neke druge prioritete, ali i interne poteškoće. Ali jednom će završiti “negdje”, bilo u nekoj igri ili dijelom TV serije, uvjeren je.

I TLoU 2 je dobar kraj

No da se vratimo na glavnu radnju. “Ako nikad ne nastavimo gdje smo završili u dvojci, ovo je dobar kraj”, poručuje Druckmann. Ali pita se nešto i ostatak tima. Ako postoji nešto drugo, radit će to drugo, ako bude postojao interes za The Last of Us 3, radit će njega.

Ono što se može razaznati između redaka je – Naughty Dog trenutno ima veći prioritet. Od ranije znamo da radi na novom IP-u i to je nakon otkazivanja multiplayer projekta trenutno glavni izazov. A treći The Last of Us? To je nešto za tri do šest godina, a možda i kasnije.

Kada smo kod The Last of Usa, početkom godine krenulo je snimanje druge sezone serije, a premijera se očekuje negdje početkom 2025. Svi oni željni tog univerzuma, sasvim je izvjesno, u narednim godinama živjet će ga isključivo kroz TV format.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano