Vijesti

Potvrđen je veliki povratak E3 sajma za lipanj iduće godine

Nakon blagog prošlogodišnjeg razočaranja u vidu digitalnog E3-a i ovogodišnjeg potpunog otkazivanja, mnogi su nekad najprestižnijem gaming sajmu na svijetu predviđali gašenje, ali organizatori su za 2023. najavili veliki povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Entertainment Software Association (ESA) službeno je najavila fizičko održavanje sajma na starom mjestu, u velikom kongresnom centru u Los Angelesu, a održat će se tokom četiri dana u lipnju iduće godine.

13. i 14. 6. sajam će biti zatvoren za novinare i poslovnjake, 15. i 16. 6. vrata će otvoriti svim posjetiteljima, a od 11. 6. prethodit će im prezentacije velikih izdavača i developera u kojima smo uživali desetljećima prije pandemije.

Promjena u organizaciji

Sajam će doživjeti veliku promjenu po pitanju organizacije, koja je prepuštena jednom od najboljih organizatora sličnih događaja na svijetu, ReedPopu. Ista organizacija stoji iza velikog uzleta PAX sajmova, Comic Cona, Star Wars događanja…

Sjećamo se da je u godinama uoči pandemije Sony zaobilazio E3 zbog neslaganja s organizatorima, što bi se s obzirom na promjene u vodstvu i koncepciji moglo promijeniti u narednu godinu. Želimo velike, glamurozne i bombastične prezentacije Sonyja, Microsofta, Nintenda, Electronic Artsa, Ubisofta i drugih.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano