Vijesti

Potvrđena su poznata lica u The Last of Us HBO-ovoj seriji

Najčitanija vijest ove godine (barem kod nas na FFA.hr) premoćno je ona od prošlog tjedna u kojoj smo prenijeli potvrdu The Last of Us TV serije na kojoj rade HBO, Neil Druckmann i Craig Mazin – kreator Chernobyla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko dana se na veliko špekulirao o radnji i likovima koje ćemo susresti u TV seriji, a sada je Neil Druckmann i potvrdio – u The Last of Us seriji gledat ćemo Ellie, njezinu prijateljicu (izvjesno je i više od toga) Riley, Tess, lidericu Firefliesa Marlene i Joelovu šogoricu Marlene.

To, naravno, ne znači da je nama dragi Joel “eliminiran”. Naime, Druckmann je u svojem postu oslovio samo žene i to povodom jučerašnjeg Dana žena, dok bismo muške (i ostale) likove trebali saznati u neko dogledno vrijeme.

Druckmann je u postu nagovijestio i jedan ženski lik čije ime ima 4 slova. Tko bi to mogao biti? Neki pretpostavljaju kako bi to mogla biti Elliena majka Anna jer se ime nijednog drugog ženskog lika, osim ovih navedenih, nije isticao kroz radnju igre.

Neki su priželjkivali, a neki samo nagađali kako se TV serija neće naslanjati na radnju igre što, izgleda, nije točno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano