Vijesti

Potvrđeni su PlayStation Plus naslovi za travanj

AŽURIRANJE VIJESTI:
Sony je i službeno potvrdio sva tri naslova koja su jučer procurila. Od utorka 4. 5. to su Hood: Outlaws & Legends, Slay the Spire i Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STARA VIJEST:

Tjedan dana uoči prvog utorka u travnju vrijeme je da se službeno ili neslužbeno otkriju novi naslovi PlayStation Plus pretplate. Kao i prethodnih 10-ak mjeseci, na Dealabsu su ponovno otkrivene nove igre u koje, s obzirom na dosadašnju 100-postotnu točnost, uopće nemamo razloga sumnjati.

To su:

  • Hood: Outlaws & Legends [PS5 i PS4]
  • Slay the Spire [PS4]
  • Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated [PS4]

Hood: Outlaws & Legends prošle godine je recenzirao Goran (@OverHypedG) i radi se o vrlo dobrom online multiplayer PvPvE naslovu. Hood multiplayer se sastoji od ukupno dva tima po četiri igrača. Glavni cilj svakog tima je izvući škrinju blaga prije drugog, što je izvedeno jako dobro i zabavno, ali, nažalost, marketing za ovu igru nije bio dostatan za stvaranje globalnog hita.

PlayStation Plus tako će Hood pokušati vratiti u život priljevom milijuna PS+ pretplatnika, pa ćete, ako volite ovakve igre, ovu definitivno željeti igrati barem narednih nekoliko mjeseci.

Slay the Spire je 2D roguelike naslov s kartama koji bi mogao iznenaditi ljubitelje žanra, a Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom je meme igra koja je toliko loša da je dobra, a Filip (@Flipper) ju je imao čast recenzirati odmah poslije The Last of Us Part 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano