Vijesti

Potvrđeno je da GT7 dolazi s više od 420 automobila i 90 staza

“Nikad ne reci nikad” kaže stara narodna poslovica koja se pokazala nekoliko stotina puta točnom. No, mi smo ovaj puta sigurni da Gran Turismo 7 neće biti odgođen i da ga konačno igramo 4. 3. 2022. godine. Sony je nedavno otvorio marketinšku ‘pipu’ koja će u narednim tjednima sve više i više dizati hajp za igru. Pomalo je to nezgodan posao za sam Sony kad znamo da u razmaku od 15 dana izlaze dvije velike PlayStation ekskluzive (op. a. Horizon Frobidden West).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gran Turismo serijal je u Japanu jedan od najvažnijih za Sony i PlayStation, stoga je sasvim logično da su se u ‘divljini’ pojavili prvi promo letci koji su nam otkrili zanimljive podatke vezane za igru.

420 automobila i 90 staza

Većinu igrača ponajviše zanima broj automobila i staza. Potvrđeno je da će Gran Turismo 7 donijeti više od 420 različitih automobila i čak 90 staza. Dobro, treba jasno razlučiti da ovdje ne pričamo o 90 jedinstvenih staza već o raznim izvedenicama na kojima ćemo voziti naše automobile.

Nove informacije koje smo saznali zahvaljujući promo materijalima, sugeriraju kako će Gran Turismo 7 od prvog dana biti pun sadržaja, pa tako igrači koji će igrati single player kampanju, mogu posjetiti sljedeće lokacije:

  • Brand Central – veliki trgovački centar koji sadrži preko 60 različitih proizvođača i 300 modela automobila koje će igrači moći kupiti
  • Garaža – s 1000 parkirnih mjesta za vaše ljubimce (ako želite imati nekoliko različitih izvedenica jednog te istog modela)
  • Trgovina rabljenih automobila – u trgovačkom centru igrači će moći kupovati modele od 2003. godine pa nadalje, a trgovina rabljenih modela sadrži modele iz 80-ih i 90-ih godina. Ponuda će biti ažurirana svaki dan
  • Tuning shop – samo ime sve govori. Automobile će biti moguće tjunirati i napucati do najsitnijih detalja (Opel Kadet i ruke kroz prozor obavezno)
  • GT Auto – presvlake za auto, felne, cincilatori, gefufne i getribe – ukratko znate što je GT Auto jer smo u njemu toliko proveli vremena ribajući naše ljubimce u praonici. Ovdje ćemo također pronaći i bogati livery editor
  • Scapes ništa drugo nego kulisa za slikanje vaših ljubimaca. U igri će biti ubačeno preko 2500 stvarnih lokacija razbacanih u više od 40 zemalja.
  • Autoškola iliti License Center – znate već sve. Mjesto za učenje, usavršavanje i polaganje licenci. Ovdje će igrači učiti osnovne i napredne tehnike koje GT7 donosi, a sigurni smo da će dosta igrača upravo ovdje provesti sate i sate usavršavajući svoje virtualno znanje
  • Mission Challenge – riječ je o svojevrsnom hubu u kojem će se igrači moći okušati u specijalnim događajima i modeovima kao što su 0-400m Battle, Drifting, Max Speed Challenge, “Music Rally” i dr.

Bitno je napomenuti da će single player mode, livery editor, Scapes photo mode, GT Auto i GT Caffe zahtijevati stalnu internet konekciju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano