Vijesti

Potvrđeno je, Death Stranding stiže na Game Pass

NOVA VIJEST 19. 8. Microsoft je upravo potvrdio dolazak Death Strandinga na Game Pass za PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STARA VIJEST 18. 8. Do nedavno je malo tko uopće vjerovao da bi nekadašnja PlayStation ekskluziva Death Stranding mogla završiti nekoj od Microsoftovoj usluga, a sada se čini da je sve spremno za Death Stranding na Game Passu.

I to na Game Passu za PC, jer, očito je, Death Stranding još neko vrijeme neće na Xbox, a možda i nikada. Da će Death Stranding biti uskoro uključen u PC Game Pass teasa sami Microsoft. Naime, na Twitter profilu pozadinu krasi upravo krajolik specifičnog pejzaža Kojimine apokaliptične Amerike.

Nije puno trebalo da fanovi pronađu točnu lokaciju u igri odakle je slika preuzeta i sada samo čekamo i na službenu potvrdu Death Strandinga na PC-ju.

Prava na Death Stranding IP posjeduje Sony te zato Kojimina posljednja igra vjerojatno neće nikada završiti na Xboxu, ali izdavač na PC-ju je 505 Games koji, pretpostavljamo, nema ništa protiv Game Passa i novca koji mu može priskrbiti. Istovremeno, Death Stranding je na PlayStationu dostupan unutar PS+ Extra pretplatničke usluge.

Inače, Kojima s Microsoftom radi na naslovu koji će iskoristiti gotovo neograničene hardverske resurse Azure servera, a ovih dana se na internetu hvali režiranjem novog trailera za nešto što bismo mogli gledati na Gamescom prezentaciji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano