Vijesti

Potvrđeno je od koliko sati se može igrati Elden Ring, neki će ga igrati prije ostalih

Ako ste jedan od onih nestrpljivih igrača koji će igru kupiti na nekoj drugoj digitalnoj trgovini kako bi je zaigrao ranije, onda će vam ove informacija biti zanimljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, izdavač Elden Ringa Bandai Namco objavio je točna vremena lansiranja igre po regijama diljem svijeta. Tradicionalno, poput svih drugih igara, tako se i Elden Ring za konzole otključava s prvim sekundama 25. 2. po lokalnom vremenu.

Igrači na PlayStationu i Xboxu mogu ga igrati od četvrtka 24. 2. u podne, dan prije službenog izlaska, ako Elden Ring kupe na novozelandskoj digitalnoj trgovini, ili u slučaju Xboxa dovoljno je samo prebaciti vremensku zonu na Novi Zeland.

S druge strane, PC verzija se otključava u isto vrijeme diljem svijeta. A to je u prvim sekundama 25. 2. po našem vremenu, stoga PC igrači ne mogu profitirati s trikom kupovine igre na drugoj digitalnoj trgovini.

Preload za sve igrače kreće u srijedu 23. 2., a ovisno o platformi, veličina iznosi 40 do 50 gigabajta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano