Vijesti

Pouzdani leaker kaže da GTA 6 nećemo igrati prije 2023. godine

ViewerAnon već godinama prije reda otkriva filmove i njihove radnje, u zadnje vrijeme se osvrće i na igre te izgleda dobro informiran. Prvi je otkrio postojanje Crash Bandicoot 4 igre, javljao je detalje o Mass Effect trilogiji, a izgleda da ima neka saznanja i o Rockstaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je netko na Twitteru postavio sugestiju kako se bliži skori izlazak GTA 6 budući da Rockstar navodno prima testere, ViewerAnon je tkrio kako je Rockstar navodno kao interni datum izlaska GTA 6 postavio 2023. godinu, i to njezin sami kraj.

U vrijeme prije Covid-19 pandemije insajderi su očekivali i raniju godinu izlaska, međutim, kakav god plan si je Rockstar inicijalno postavio, sasvim je izgledno kako se on s pandemijom dodatno produžio. Uostalom, kao što je slučaj i sa svakom drugom igrom danas.

Inače, Rockstar ima naviku prvim trailerom najaviti novu igru 2 godine prije izlaska. To je bio slučaj s GTA 5 i RDR 2, a mogao bi biti i s GTA 6. Dakle, stvarno bi bilo vrijeme da konačno otkriju igru. Mi zaista vjerujemo kako će se to dogoditi ove godine, ali prvo treba izaći GTA 5 Enhanced Edition za next-gen konzole.

Rocktar je s posljednjim DLC-om za GTA Online već krenuo teasati GTA 6 te očekujemo da će sa sličnim easter-eggovima nastaviti i s next-gen izvedbom GTA 5 negdje u drugoj polovici ove godine. Vjerojatno na ljeto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano