Vijesti

Povrđena je Xbox Developer_Direct prezentacija, ali bez Starfielda

Microsoft je upravo potvrdio Xbox Developer_Direct, vlastitu prezentaciju igara o kojoj se nagađalo posljednjih nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prezentacija je zakazana za 25. 1. u 21 sat, a bit će prikazani naslovi koji izlaze u narednih nekoliko mjeseci. Microsoft pritom navodi prisustvo Arkane Austina, Mojanga, Turn 10 i ZeniMax razvojnih studija, a oni će otkriti nove informacije i prikaze za The Elder Scrolls Online, Fortu Motorsport, Minecraft Legends i Redfalla. Starfielda kao najveće nadolazeće Microsoftove igre neće biti.

Veliki prikaz Starfielda dogodit će se nekad kasnije, odlučio je Microsoft. Podsjetimo se, Starfield je bio planiran još za studeni prošle godine, potom je odgođen za “početak 2023.”, međutim, Microsoft i Bethesda još uvijek nisu spremni otkriti kada će izaći jedan od najuzbudljivijih naslova generacije.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS