Vijesti

Poznato koliko će prostora zauzimati Spider-Man: Miles Morales i Demon’s Souls na PS5

Izašle su pojedinosti o datotekama launch PlayStation 5 igara, Demon’s Soulsa i Spider-Man: Miles Moralesa, koje samo potvrđuju da bi kapacitet diska od 825 gigabajta mogao biti problematičan. Mnogi fanovi Sonyja sa skepsom su dočekali vijest o količini SSD prostora na novom PlayStationu, a neki su upravo zbog toga odlučili odgoditi kupovinu konzole.

Igranje Demon’s Soulsa zahtijevat će minimalno 66, dok će Spider-Man: Miles Morales zauzimati 50 gigabajta SSD prostora. Ultimate Edition novog Spider-Mana, koji uključuje PS5 remaster Spider-Mana iz 2018. godine, zauzimat će značajnih 105 gigabajta, što znači da će onima koji kupe Ultimate Launch Edition Milesa Moralesa i Demon’s Souls u startu biti zauzeto oko 20 posto memorijskog prostora.

Korisnici fizičkih igara, koji su se odlučili na skuplju verziju konzole, vjerojatno neće imati prednosti u odnosu na igrače s digitalnom verzijom, no iz Sonyja tvrde da će PS5 ponuditi igračima veću fleksibilnost u načinu upravljanja memorijom u odnosu na prethodne konzole.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close