Vijesti

Predstavljen je Marvel Rivals, Overwatch na Marvelov način

Kineski NetEase i Marvel Games predstavili su Marvel Rivals, timsku 6vs6 PvP pucačinu s herojima iz Avengersa, X-Mena, Čuvara galaksije i drugih po uzoru više na Overwatch nego na Valorant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu postavu heroja i villaina činit će Black Panther, Doctor Strange, Groot, Hulk, Iron Man, Loki, Luna Snow, Magik, Magneto, Mantis, Namor, Peni Parker, Rocket Raccoon, Scarlet Witch, Spider-Man, Storm, Star-Lord i The Punisher, ali roster će se proširivati u narednim sezonama.

Gameplay djeluje kaotično zabavno, mape sadrže neku razinu destrukcije koja će, izgleda, donijeti element strategije, a dodatan strateški element bit će tzv. Dynamic Hero Synergy koji će nagrađivati neke kombinacije heroja. Primjerce, Rocket Raccoon i Groot kompatibilni su na način da se jedan može popesti na drugoga i zajedno stvoriti snažniju cjelinu, dok, primjerice, Hulk može bolje kontrirati Iron Manu.

Beta testiranje kreće u svibnju, zasad samo na PC-u, a u konačnici će Marvel Rivals biti F2P naslov.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra