Vijesti

Predstavljen je prvi Codemastersov WRC naslov. Obećava revoluciju u upravljanju te izlazi na jesen

Još u lipnju 2020. Codemasters je kupio prava na WRC licencu. U međuvremenu, studio je kupio Electronic Arts, a WRC naslove nastavio je izdavati studio KT Racing. Era KT Racinga je gotova, na redu je Codemasters i ovo u narednim redcima je Codemastersom prvi reli naslov uopće rađen po službenoj licenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imena samo WRC, ovaj reli naslov rađen je u Unreal Engineu i, prema riječima developera, bit će “najčišći oblik motosporta gdje je svaka etapa borba protiv vremena, terena i samog sebe.” U prvom traileru i izgleda tako, u najmanju ruku obećavajuće te se vidi u što se utrošilo nekoliko godina razvoja.

Od zvuka motora do efekta prašine, WRC izgleda zaista dobro, a najveća promjena u odnosu na prethodne Codemastersove Dirt naslove leži u već spomenutom Unreal Engineu koji im je, navode, dopustio više slobode. Dijelom te slobode je i tzv. sustav dinamičnog upravljanja, gdje će automobili različito reagirati na različitim površinama. Pa dok to nije ništa novo u racing žanru, posebno do izražaja bi moglo doći u igri poput ove.

Tu je i Builder mod, gdje ćete dizajnirati vlastiti reli automobil, a njega i sve ostale automobile licenciranih timova vozit ćete na 17 sadašnjih i bivših WRC lokacija diljem svijeta. Hoće li jedna od njih biti i Hrvatska, zasad još uvijek ne znamo. A saznat ćemo 3. 11., za kada je WRC zakazan za PC, XSX/S i PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano