Vijesti

Prestaje podrška za Watch Dogs Legion godinu dana nakon izlaska

Nakon godine i nešto sitno, developeri Watch Dogs Legiona objavili su da je zakrpa 5.6. zadnja u ovoj igri. Što je neobično za jedan Ubisoftov AAA naslov od kojih smo naviknuli na dulje i sadržajnije podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naširoko su opisali što su sve dodali u Watch Dogs Legion poslije njegova izlaska. Od zombija i novih likova, pa sve do DLC-a s Aidenom koji je “zasjenio” glavnu igru. Ako želite pročitati cijelu poruku, to možete učiniti ovdje.

“Obećali ste New Game Plus još 5. 1. 2021.!”

ljutiti fan na Twitteru

Međutim, nisu svi burno reagirali poput fana iznad. Neki se slažu da igra više nema bazu igrača, te su zadovoljni s komunikacijom i iskrenošću tima iz Ubisofta.

Šuškalo se već duže vrijeme da je Watch Dogs Legion najlošije prodana Ubisoftova igra u zadnjih nekoliko godina. Nakon ove poruke čini se da je to doista tako. Ostaje nam ipak za vidjeti na čemu će ekipa iz Toronta iduće raditi. Ne bi nas čudilo da do razvoja sljedeće Watch Dogs igre uopće ne dođe.

Kakvi su bili vaši dojmovi s Watch Dogs Legionom? Je li vam žao što prestaje podrška za igru?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano