Vijesti

Priča se da Sony planira PlayStation događaj u rujnu

Leaker Dusk Golem, koji se u više navrata pokazao pouzdanim s informacijama vezanim uz PlayStation te japanske izdavače, sada tvrdi da ima informaciju o PlayStationovoj prezentaciji u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer se na internetu na kratko pojavio prikaz Helldiversa 2, dosad nenajavljenog nastavka IP-a kojem je izdavač PlayStation, a upravo Helldivers 2 kao lijepilo povezuje logiku. Naime, kako sam Dusk Golem tvrdi na Reseteri, djelić Helldivers 2 videa leakao je upravo on, a ostatak videa koji nije otkriven sadrži informacije o PlayStation događaju u 9. mjesecu.

“Helldivers video je snimljen i leakan od moje strane, ali nisam želio da on ide u javnost. Privatno sam ga podijelio s dvojicom ljudi, jedan od njih ga je proširio, ali sada barem znam kome više ne mogu vjerovati”, napisao je.

I dok je lijepo da o PlayStation događaju priča netko tko je dokazano upoznat sa zakulisnim zbivanjima, nešto od PlayStationa je logično očekivati u rujnu. Kao i svake godine dosad. Jedina nepoznanica je – što će Sony pokazati? Osim Helldiversa 2. Novi prikaz za God of War Ragnarok čini se kao sigurna oklada, a oni optimističniji nadaju se prvom prikazu Spider-Mana 2, The Last of Us multiplayer igre, Death Strandinga 2, Silent Hilla…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano