Vijesti

Prijavi se na PESICA efootball ligu i pokaži svoje nogometno znanje

Ljubitelji nogometa i simulacija menadžera, pripremite se za novo natjecanje na PlayStation konzolama igrajući “efootball 2023”! PESICA je natjecanje koje vam pruža  priliku da osjetite uzbuđenje vođenja svojeg virtualnog nogometnog tima, upravljajući financijama, kupnjom igrača i izgradnjom stadiona. Međutim, za razliku od tipične igre menadžera, u ovom natjecanju ćete se suočavati s drugim igračima u PvP (Player versus Player) utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga sistem igranja po jakosnim divizijama donosi nivo realizma i izazova za natjecatelje, od najviše prema najnižoj, od najboljih igrača prema onim koji će tek to postati radom i upornošću. Kao i svako ligaško prvenstvo, PESICA također ima liga kup natjecanje, te imate priliku osvojiti dvije titule u isto vrijeme što donosi dodatni element u borbi za prestiž i slavu!

Prijavi se već danas

Organizator je 12. Igrač, a za potrebe ovog natjecanja razvili su posebnu web aplikaciju koja vam omogućuje  vođenje tima na jednostavan i intuitivan način. Aplikacija vam omogućuje da pratite svoje financije, pregledate statistike svih igrača u momčadi, te da kupujete i prodajete igrače kako bi ste osnažili svoj tim.

Uključite se u PESICA menadžer natjecanje i dokažite svijetu svoje vještine kao nogometni menadžer! Krenite na put prema uspjehu, osvojite trofeje i postanite legendarni menadžer u virtualnom svijetu “efootball 2023”.

PESICA natjecanje na Playstation konzolama pruža vam nevjerojatnu priliku da uživate u svijetu nogometa kroz igru menadžera, sa zabavnim PvP utakmicama protiv drugih igrača. Ne čekajte, pridružite se natjecanju i dokažite svoje vještine kao nogometni menadžer! Prijaviti se možete putem Google obrasca uz prethodnu instalaciju Discroda koji je nužan za komunikaciju između natjecatelja.

Google obrazac: Prijave za efootball manager ligu. Rok za prijave je 10.02.2022. (23:59)! The pitch is ours!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano