EsportVijesti

Prijavite se na KOF XV BOSS turnir!

Nema stajanja za domaću, pak i regionalnu scenu borilačkih igara. BOSS zajednica sprema novi online turnir koji je ujedno i promocija SNK-ovog najnovijeg hita King of Fighters XV!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir će se održati 5. ožujka na BOSS Discord serveru, a mečevi će se uživo prenositi na BOSS Twitch kanalu. Nemojte se suzdržavati ako ste tek uskočili u svijet KOF-a; ovaj turnir je namijenjen igračima svih mogućnosti, od potpunih početnika do zagriženih veterana.

SNK službeno podržava turnir i nadaju se što većem odazivu! Komentator turnira je poznati SNK povjesničar NeoGeoNow koji će svojim znanjem približiti KOFXV svim zainteresiranima. Glavna nagrada za pobjednika je dodatni Steam kod za KOFXV kojeg možete pokloniti prijatelju, curi, dečku, itd. za daljnje šaketanje udvoje.

Vremena za prijavu imate dovoljno, stoga trk na smash.gg profil, pratite sve upute i pridružite se rastućoj zajednici šefova i kraljeva ringa, bilo kao nadobudni natjecatelj ili vatrena publika!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano