Vijesti

Prijavite se za tehničko testiranje Hadesa 2

Najavljen krajem 2022., nastavak velikog akcijskog rouguelike hita Hadesa bliži se izlasku. Jedna od posljednjih stepenica je tehničko testiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developer Supergiant Games najavio je “skoro” testiranje, ono će biti masovnije prirode, a za isto se možete prijaviti na Steamu ovdje. Sadržajno ne očekujte ni približno količinu sadržaja koliko će biti kasnije u early accessu, a testiranje će trajati najmanje tjedan dana.

Izlazak u early accessu ovisit će upravo o testiranju, dojmovima igrača i tehničkim potrebama koje se ukažu tokom istog. Premda developeri ne navode niti okvirne datume, sigurno je pretpostaviti EA izlazak negdje kasnije ove godine, nakon čega će slijediti sadržajna ažuriranja u obliku novih poglavlja priče, a sve će kulminirati zaokruženim 1.0. izdanjem.

Sličnim modelom služio se i originalni Hades kod kojeg je od early accessa do finalnog izdanja u jesen 2020. prošlo oko godinu i pol dana. S obzirom na brojne osvojene nagrade, to se pokazalo dobitnom formulom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra