Vijesti

Prikaz novog Splinter Cella na Ubisoftovoj ljetnoj konferenciji

Malo je reći da ste pomahnitali kada je Ubisoft 2021. potvrdio razvoj novog Splinter Cell naslova, prvog nakon 2013. godine, a sada stiže naznaka njegovog potpunog otkrivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usporedo s najavom velike Ubisoft Forward prezentacije zakazane za 10. 6., Ubisoftov studio u Torontu na svojim društvenim mrežama ažurirao je svoje profilne i cover slike u proslavljene i nadaleko poznatu crno-zelenu paletu boja, a da se radi baš o Splinter Cellu otkriva obris Fisherovih night vision naočala.

Dakle, gotovo smo pa sigurni – prvo otkrivanje novog Splinter Cella uslijedit će za dva mjeseca. Ono što zasad znamo o igri je da se razvija u Ubisoftovom modernom Snowdrop engineu koji pokreće Division igre, prošlogodišnji Avatar te nadolazeće Star Wars Outlaws i XDefiant.

Bit će to remake originala iz 2002., a s obzirom na tijek razvoja i kontekst najave, 2025. je sasvim izgledna godina za povratak Sama Fishera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano