Vijesti

Prikazan je Death Stranding za PS5: Mesnatija borba, nove misije, mogućnost, gadgeti i podrška za ultrawide ekrane, a izlazi u rujnu

Prije mjesec dana, kada je Kojima predstavljao Director’s Cut verziju igre Death Strandinga mnogi su mislili da se radi o remakeu prvog Metal Gear Solida. Stari lisac je izmislio trolanje i nema nikoga tko to radi bolje u gaming industriji, a trailer sa State of Playa pokazao je da čovjek radi i dobre remastere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Director’s Cut je upravo to. Remaster Death Strandinga za PS5 s dodatnim sadržajem. Kojima i ekipa dodatan napor uložili su u borbe. Pucanje je nekako mesnatije, borba o prsa bolja i raznolikija, a da i same borbe budu raznolikije pomoći će nova oružja i gadgeti poput montiranih strojnica i strujnih pištolja. Sve njih će se moći isprobati na posebnom poligonu za pucanje.

Da, moći će se graditi i staze za utrkivanje. Nažalost, bez direktnih utrka s drugim igračima.

I Glovo/HP strana priče dobila je poboljšanja. Stižu katapult tereta za njegov transfer na veće udaljenosti, bot robot koji će nam praviti društvo, nositi dodatan teret i nas kad se umorimo, rampe za preskakanje kanjona, a za one koji vole Death Strandingov užasni vozni model stižu i utrke na posebnim stazama.

Sve to i podrška za haptičku vibraciju, adaptivne triggere, 3D audio, instantna učitavanja i u 4K i 60 FPS-a, s novim misijama, neprijateljma i protagonistima zasad samo na PS5. Nama je posebno u oko upala nativna podrška za ultrawide ekrane što je baš neobično za konzole. U komentarima nam pišite koja igra na konzolama to još podržava. Death Stranding Director’s Cut izlazi 24. 9., ali neće biti besplatan za dosadašnje vlasnike. Nadogradnja će koštati 10 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano