Vijesti

Prince of Persia remake nije mrtav! Ubisoft prebacuje razvoj u matičnu podružnicu

Već je otprilike 2 godine prošlo od najave remakea igre Prince of Persia: The Sands of Time. U te 2 godine je prošlo toliko turbulencija kakvih ne bude ni u najžešćim sapunicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je trailer (koji možete vidjeti ispod) doživio prilično podijeljene reakcije, a Ubisoft se pravdao time da je igra namjerno napravljena da izgleda kako izgleda. Možda je nož toliko jak bio da je čak i grafiku vratio u rikverc u doba od prije cca 15 godina.

Zatim se razvoj odgađao, pa jedno vrijeme obustavio do daljnjega. Sada je objavljen twit u kojem Ubisoft najavljuje da će od sada razvoj voditi Ubisoft Montreal, podružnica iz čijih je redova i potekla Sands of Time trilogija.

Čini se kako Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai nisu bili dorasli zadatku, a Ubisoft je u globalu naučio da ne treba kultne klasike outsourceati neiskusnim timovima, da od legendi čine kaljuže. Okviran datum izlaska se trenutno ne nazire. Možemo eventualno pretpostaviti da ove godine remakea neće biti, eventualno iduće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra