Vijesti

Pripremite se na vampirski Battle Royale – Vampire: The Masquerade Bloodhunt dolazi na Steamov Early Access

Stariji među vama, a možda i mlađi, prepoznat će Vampire: The Masquerade kao ime legendarne RPG avanture s početka stoljeća. Dok je dvojka zapela u tzv. development hellu, Bloodhunt je nastao kao sporedni projekt koji igrače stavlja u Battle Royale dvoboje između klanova vampira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao veliku najava odlaska u Early Access, Sharkmob je na Gamescom poslao trailer koji prikazuje jedan od mnogih klanova Vampire univerzuma – Toreador. Za one koji ne znaju ili su možda zaboravili, svaki klan osim svojih karakteristika koje se osjete u gameplayju ima i svoj stil. Pa tako imamo pankere i anarhiste ili cosplayere Antonija Banderasa kao što su Toreadori.

Ohrabrujuća je vijest da nakon alfa verzije igra ide na Early Access kako bi se uz podršku igrača razvila u proizvod koji može parirati ostalim Battle Royale igrama, ako ne po popularnosti, onda barem po kvaliteti.

Zabilježite si 7. rujna kao datum kada igra dolazi na Steamov Early Access.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano