Vijesti

Procurile slike navodnog Xbox Stream Boxa

Xbox Stream Box? Zanimljiva igra riječi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Microsoft je nedavno vrlo ozbiljno najavio svoju namjeru da kroz partnerstvo sa proizvođačima omogući da svaki TV uređaj ima mogućnost pokrenuti Xbox igre. To je zaista divno i krasno za gamere koji imaju Smart TV ili će tek kupiti novi TV, no što je sa onima koji nemaju Smart TV ili igraju na monitorima? Microsoft očigledno ne prepušta ništa slučaju te misli i na njih.

Jučer su se internetom proširile slike navodnog Xbox Stream Boxa – uređaja koji će omogućavati streamanje Xbox igara na TV prijamnicima koji nemaju pristup internetu te monitorima. Iznimno malih dimenzija, Xbox Stream Box će omogućiti streamanje putem xCloud usluge, streamanje sa Xbox konzole iz druge prostorije, ali i instalaciju aplikacija poput Netflixa, Disney+, HBO i sličnih.

Ukoliko još uvijek niste modernizirali vaš TV ili se igrate na monitoru, Xbox Stream Box bi mogla biti savršena opcija za vas. Uz mogućnost žičnog i bežićnog spajanja na internet, podršku sa tipkovnicu i miš (uz klasičan kontroler što se podrazumijeva), malene dimenzije te lako moguće vrlo nisku cijenu, Xbox Stream Box ima svijetlu budućnost. Pod pretpostavkom da uopće ima istine u cijeloj ovoj priči, jer do sada apsolutno nitko nije uspio potvrditi postojanje ovog uređaja. No ako se uzmu u obzir nedavne Microsoftove najave, onda ovaj uređaj itekako ima smisla.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano