Vijesti

Procurile su prve slike Logitechove i Tencentove prijenosne konzole za streaming igara

Prije nekoliko tjedana pisali smo o suradnji kineskog Tencenta i Logitecha na novoj prijenosnoj konzoli s primarnom namjenom igranja iz clouda. Sada su procurili prikazi novog hardvera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igranje iz clouda uživa sve veću popularnost među igračima. Premda je njihov broj trenutno zanemariv u odnosu na klasične igrače i klasično igranje, sada je najbolje vrijeme za uskočiti na vlak koji će nekad u budućnosti potegnuti ispred svih, a Tencent i Logitech nadaju se uhvatiti jednu od pozicija u lokomotivi.

Nadaju se uskočiti kao kolovođe s operativnim sustavom Android i kopiranjem Xboxovog rasporeda kontrola s dijagonalno postavljenim palicama i akcijskim tipkama s Y/B/A/X oznakama. U gornjem dijelu nalaze se tipke za glasovno upravljanje, a u donjoj polovici svoje mjesto pronašli su Logitech i izbornik tipke.

Na ekranu su prikazani Xbox, i GeForce Now streaming servisi, a svoje mjesto pronašla je i Steam ikona, koja možda predstavlja potencijalnu streaming uslugu tog PC giganta.

Slike je na internet pustio leaker Even Blass, a sada su uklonjene s interneta na zahtjev proizvođača, što im pruža legitimitet.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano