Vijesti

Procurilo ponešto novih slika i informacija igre Destroy All Humans! 2 – Reprobed

Ako je vjerovati napisima na redditu, neki pojedinci su sudjelovali u zatvorenom beta testiranju igre u trajanju od cirka jednog sata. Svega ponešto slika je pušteno u javnost, a one se mogu vidjeti klikom na ovaj link.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iscurilo je također i nešto sitno dodatnih informacija koje, ako će biti istinite, ne ulijevaju baš nešto povjerenja u kvalitetu igre. Dobra je stvar ta da sve što je prikazano na dosadašnjim trailerima istina. Odnosno da će igra isporučiti i biti onakvom kakvom je prezentirana dosada. Na slikama se mogu vidjeti ruski titlovi, ali prijevod nije baš uvijek dobar. Čini se kako je optimizacija ta koja pati i da će se morati puno poraditi na istoj. Čini se kako je to karakteristično za THQ Nordic igre. Srećom, gameplay će biti raznolik i pun humora.

Za kraj, Destroy All Humans! 2 – Reprobed bi svejedno morao izaći ove godine kako je i planirano i to za PC, PS5 i Xbox Series S/X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra