Vijesti

Procurio je Far Cry 6; nadogradnja je besplatna za PS5

Ususret Ubisoft Forwardu koji je u nedjelju trebao razotkriti Far Cry 6, Sony se malo požurio, pa je, namjerno ili ne, otkrio čitavu igru ranije nego što je trebalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Far Cry 6 nakratko se pojavio na Hongkonškom PSN-u ovdje. Ali dovoljno kratko da stranicu uslikamo, te uz pomoć Googleovog prevoditelja saznamo prve informacije o igri. Odmah krenimo s informacijom kako će nadogradnja igre s PS4 na PS5 biti besplatna, što je potez koji svakako pozdravljamo.

Far Cry 6 odvijat će se na tropskom otoku Yari. U ulozi Dani Rojasa borit ćemo se protiv diktatora Antona Castille za oslobođenje te otočne države. Antona Castillu glumit će Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, Mandalorian), a glasine je potvrdila slika na kojoj se jasno vidi njegov lik.

Ubisoft obećava najveću mapu u serijalu dosad koja će se prostirati na kvadratnim kilometrima đungla i plaža, a središtem mape trebao bi dominirati glavni grad Esperanza.

Tako ćemo se, neobično za serijal, možda po prvi put susresti s jednim većim gradom. Kako će izgledati Esperanza i čitavi novi tropski otok u Far Cry 6 otkrit ćemo u nedjelju u 21 sat, a igru ćemo igrati od 18. 2. iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano