Vijesti

Procurio je gameplay za Assassin’s Creed naslov smješten u Kinu

Assassin’s Creed Mirage dogodine vodi u Bagdad u AC naslovu koji će pratiti klasične konture serijala, negdje u 2024. bit ćemo nindža u Japanu u Aassassin’s Creed Redu, a vjerojatno već iduće godine izlazi AAA naslov za mobitele, tzv. Codename: Jade čiji gameplay je upravo procurio na internet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to prvi Assassin’s Creed naslov u kojem ćete moći uređivati glavnog lika. Kako vidimo u leakanom gameplayu (možete ga gledati ovdje), gameplay mehanike su poznate te prilagođene mobilnim kontrolama. Osim po Kineskom zidu po kojem trčkara glavni lik, spominju se drevni kineski gradovi, radnja je smještena u 2015. godinu prije Krista i to je to što zasad pouzdano znamo o kineskom Assassin’s Creedu.

Nije službeno potvrđeno, ali na igri vjerojatno radi kineski Tencent što možda sugerira nekakav oblik F2P modela, možda čak i multiplayer. Više o Codename: Jadeu saznat ćemo negdje dogodine.

Izvorni trailer:

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra