Vijesti

Procurio je navodni DualSense V2 kontroler s puno većom baterijom

Prije nego što je trebalo, kanadski BestBuy na svojoj internet trgovini objavio je drugu generaciju PlayStation 5 kontrolera DualSense.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o istom kontroleru s istim mogućnostima, koji je u svojoj drugoj verziji vjerojatno interno prerađen i dorađen. Sony je, nadamo se, doradio i palice kako bi eliminrao driftanje s kojim se igrači suočavaju s prvog dana. Premda to ne navodi, opis dodaje nešto drugo. Bateriju.

“Uz potpuno punjenje, iznimna baterija traje 12 sati za duge sesije igranja”. Da se možda radi o pogrešci ukazuje iduća linija u opisu, ona gdje se spominje i uključena stanica za punjenje. I to sve po standardnoj cijeni.

Više nego dvostruko veća baterija bila bi fini dodatak, uz uvjet da je ovo izlistavanje istinito. Nebi bio prvi put da trgovine probiju embargo datume, kao što nebi bilo ni prvi put da kompletno pogriješe.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano