Vijesti

Procurio je navodni novi IP na kojem rade tvorci Days Gonea

Nakon što je Sony potpuno neočekivano odlučio da Days Gone neće dobiti nastavak, developeri i menadžment Bend Studija bili su potpuno revoltirani. Mi smo napravili anketu, a čak 81% vas se izjasnilo da Sony nije ispravno postupio. Ubrzo nakon toga smo saznali da će studio raditi na potpuno novom IP-u, te da se radi o vrlo uzbudljivoj i detaljnoj open world igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od jutros internetom se širi slika s australskog EB Gamesa na kojem stoji place holder za navodnu Men in Black igru Bend studija. To bi bio naslov po uzoru na istoimeni filmski serijal, a kako bi se ta franšiza uklopila u open world okruženje tek bismo saznali.

Ako nije Photoshop, moglo bi biti zanimljivo.

Po prikazanom, Men in Black bi trebao biti PlayStation 5 ekskluziva, a zasad nema podataka o mogućem datumu izlaska. Osobno ne vjerujem da će biti prije 2023.

Kao i sve drugo na internetu, uzmite i ovu informaciju s dozom opreza dok je Sony i službeno ne potvrdi! Oprez leži i u tome što navodni link na stranicama EB Gamesa više ne vodi nigdje, a pitanje je jeli ikada uopće i funkcionirao. Što kažete na potencijalni IP i tematiku?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano