Vijesti

Procurio je PS+ Video Pass

Kako prvi javlja VGC, na službenim stranicama PlayStation Poljske prije vremena je procurio novi benefit PlayStation Plus pretplate – PS+ Video Pass.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim naslovne slike tamošnja podružnica nije otkrila ništa previše novog osim toga kako će se usluga moći isprobati na period od godine dana – od 22. 4. ove godine do 22. 4. naredne godine.

Ovaj potez Sonyja iznenađujue budući da su prošli mjesec najavili uklanjanje filmskog i TV sadržaja na PlayStation Storeu koji će tu digitalnu trgovinu napustiti krajem ljeta.

Uhvaćeni screenshot na stranicama PS Poljske. Uslikano prije nego što je uklonjeno.

Tri prikazana filma su Venom, Bloodshot i Zombieland. Sva tri filma su Sonyjava produkcija. Međutim, u ovom kontekstu znakovita je nedavno najavljena suradnja Sonyja i Netflixa.

Ova dva giganta nedavno su dogovorila dolazak budućih filmova ekskluzivno na Netflix. Tako će, primjerice, Uncharted film kada odradi turu po kinima ubrzo zatim završiti na Netflixu.

Sony je jaki igrač u glazbenoj i filmskoj industriji, tako da se radi o bitnom dogovoru za zabavnu industriju. Sjetimo se da je Sony često ranije znao poklanjati Netflix pretplate PS+ pretplatnicima. Ne želimo prejudicirati, ali ne bismo odbacili mogućnost oblika suradnje u kojem bi Netlix bio djelom PS+ Video Passa. Pa barem i u nekom manjem obliku.

Sjetimo da je Sony nedavno za preko milijardu dolara kupio Crunchyroll, najveći streaming servis za anime sadržaj. Što i gdje uopće će biti dostupan PlayStation Plus Video Pass te još više informacija saznat ćemo kasnije danas ili najkasnije sutra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano