Vijesti

Procurio je The Last of Us 2 multiplayer

Slično kao što se dogodilo kod bazne The Last of Us Part II igre, tako su ovih dana započeli curiti prikazi razvojnih verzija The Last of Us 2 multiplayera, igre koja će, potvrđeno je, jednoga dana izaći u zasebnom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su prikazi iz nastavka niske kvalitete, primjećujemo da ćemo, barem u nekom od modeova, igrati kao Seraphiti (Ožiljci) i WLF (Vukovi).

11-sekundni prikaz ne otkriva mnogo, kao ni ovaj ispod od preko 5 minuta, međutim, iz korisničkog sučelja se može zaključiti kako bi neki od modeova mogli biti znatno većih gabarita.

Radar i ikona broja protivnika u gornjem lijevom kutu svojstveni su za battle royale igre, a isto možemo reći i za radar, stoga svakako možemo nagađati, a posebice u kontekstu PlayStationa 5, kako bismo posebnu The Last of Us multiplayer igru trebali igrati s/protiv velikog broja igrača.

https://youtu.be/x7EGQAHYVFA

Maštu golica i tzv. Expeditions mode koji se, izgleda, proteže na više dana, a sasvim izgledan je i barem jedan mode za kooperativno igranje s AI kontroliranim protivnicima.

Sasvim je izgledno da ćemo TLoU multiplayer igru igrati tokom 2021. godine te nas ne bi čudilo da mu Sony posveti znatnu pozornost na narednoj PlayStation 5 prezentaciji, zajedno s posebnom verzijom The Last of Us Part II s naprednijim izvođenjem i vizualima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano