Vijesti

Procurio je trailer za otkazani Spider-Man multiplayer naslov

Kada je početkom godine hakiran Sonyjev studio Insomniac, procurila je lista planiranih projekata do 2030. Jedan od njih bio je i Spider-Man multiplayer naslov, po svojoj prilici otkazan, a sada je na internet procurio i njegov prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trailer je očito namijenjen Sonyjevim čelnicima koje je trebao uvjeriti u financiranje, a ukazuje na do pet igrača koji kroje Sinister Six te zajedno brane New York u PvE načinu igranja. Likovi su Peter Parker, Miles Morales, Spider-Woman, Venom i Silk te varijacije Spider-Mana iz različitih univerzuma.

Glavna prijetnja bila bi Scarlet Witch, ona otvara vrata multiversea različitim varijacijama poznatih spidey villaina, a tome u prilog ide i predloženo ime – Spider-Man: The Great Web.

Što se tiče samog gameplaya, izgleda nadograđen na strukturu postavljenu u klasičnim Marvel’s Spider-Man igrama, ali pitanje je koliko bi toga mogao ponuditi kao samostalan online naslov na duže staze. Prikaz pogledajte ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano