Vijesti

Procurio je Ubisoftov Project Orlando – nova The Crew igra s battle royale elementima

Dataminer u/RacingGameGuru0300 na Redditu je otkrio screenshotove iz navodno nove The Crew igre kodnog imena Orlando.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je kasnije objasnio Tom Henderson na Twitteru, radi se o projektu koji je bio u početku bio zamišljen kao DLC za The Crew 2, da bi na kraju postao nova punokrvna igra s potpuno novim voznim modelom. “Koliko sam čuo, u Ubisoftu nisu bili baš zadovoljni s The Crew 2 pa sve drastično mijenjaju”, odgovorio je na pitanju radi li se možda o totalnom rebootu.

Da ne bude zabune, Orlando po imenu grada na Floridi je tek ime. Ime koje nema veze s lokacijom. Screenshotovi (pogledajte ih na Imguru) prikazuju tropsku lokaciju, a navodno se radi o Havajima. Slike iskopane iz datoteka The Crewa 2 izgledaju zanimljivo, međutim, jedna stvar će vas, moguće je, ohladiti.

Battle royale?

To je naznaka pokušaja implementacije battle royale modela. “Utrke crewa protiv crewa do 100 igrača s mogućnosti mijenjanja vozila”, citat je iz jednog screenshota.

Je li Orlando zaista nova igra te je li je battle royale primarni mode ili tek jedan od mnogih? Zasad nemamo više detalja stoga čekamo Ubisoft da razjasni situaciju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano