Vijesti

Procurio novi Assassin’s Creed, zove se Mirage i izlazi na proljeće 2023. Schreier potvrdio

Ubisoft ne bi bio Ubisoft da im redovito ne procuri pokoja informacija, a ovog puta je na redu Assassin’s Creed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donedavno smo ga u redakciji zvali imenom Rift, međutim saznali smo da je to samo kodno ime. Prema glasinama koje donosi za serijal relevantan Youtuber J0nathan konačan naziv bit će Assassin’s Creed Mirage, a glavni lik je Basim iz Valhalle. Ovog puta igra se smjestila u Bagdad između 860. i 870. godine tijekom anarhije u Sammari.

Mladi Basim kreće kao lopov, a zatim se pridruži društvu Hidden Onesa. Igra bi se trebala vratiti na same početke i pružiti nam onaj klasičan Assassin’s Creed gameplay u kojem smo uživali godinama.

Potvrdili relevantni novinari

Nekolicina RPG elemenata je uklonjena poput leveling sistema i odabiranja dijaloga. Vraća se i Eagle Vision, ali i Loki. Tijekom Basimove priče trebali bismo saznati sve o tome kako je Loki stoljećima uspio zaposjesti Basima.

Navode su potvrdili Jason Schreier i Jeff Grubb, a Schreier izričito napominje kako je većina glasina istinita.

Priči tu nije kraj, Ubisoft će iskoristiti mapu Bagdada za remake originalnog Assassin’s Creeda, a šuška se da će AC1 biti dio season passa za Mirage. Više o svemu trebali bismo saznati 10. rujna kada će Ubisoft otkriti budućnost AC-a povodom 15. godišnjice serijala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano