VijestiZanimljivosti

Prodaja Xbox One X naglo je skočila, a svi znamo zašto

Ono na što smo upozoravali prethodnih mjeseci upravo se počelo događati s otvaranjem prednarudžbi next-gen Xbox konzola. Imena Xbox konzola su preslična i, očito je, zbunila su mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su s početkom prednarudžbi Xbox Series S i X naglo skočile i narudžbe Xbox One X i Xbox One S konzola prethodne generacije. Andrew Alerts Twitter profil poznat po praćenju cijena na Amazonu je primijetio rast prodaje One X-a od više od 7 puta.

Microsoft nje olakšao kupovinu ni cijenom One X-a koju je odavno trebao spustiti, već je ta konzola još uvijek procijenjena na 500 dolara. U formulu ubacite i strku kupaca da zbog pomame što prije rezerviraju željenu konzolu i bit će vam sasvim jasno zašto su mnogi pogriješili, pa kupili višestruko slabiju konzolu za isto novca.

Dakle, mnogi će ostati razočarani kad već sutra prime svoj paket s Amazona. Imena Xbox konzola su zbunjujuća i nastavit će to biti manje educiranim kupcima koji pak čine većinu u udjelu kupaca.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano