Vijesti

Prodano je više od 112.3 milijuna PS4 konzola, a PS+ broji čak 44.9 milijuna ljudi

Sony je također jučer izbacio svoje financijsko izvješće za period od travnja do lipnja, i iako vas nećemo daviti suhim brojkama (to će Emil odraditi u komentarima), treba ipak spomenuti fantastične rezultate koje ostvaruje PlayStation. Mogli bismo reći da se PlayStation itekako kupa u novcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte stanje konzola zaključno do 31.3.2020. godine.

Do kraja lipnja, Sony je objavio kako je prodano (ne isporučeno) 112.3 milijuna komada PlayStation 4 konzole što su za konzolu na zalasku stvarno impresivni podaci.

PlayStation Plus broji ogromnih 45 milijuna. Podijelite broj prodanih konzola s brojem PS+ pretplatnika i sve će vam biti jasno koliki je PS+ ogroman uspjeh i generator love za kompaniju.

Zanimljivo je svakako spomenuti kako od ukupno prodanih igara u promatranom razdoblju od 4.-6. mjeseca, čak 74% su digitalne igre. Brojka je ogromna zbog korona virusa, ali digitalne igre polako preskaču fizička izdanja stoga ne čude digitalne konzole.

Prodaja PS4 igara je gotovo duplo skočila u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a ako se ovakav trend nastavi, Sony će imati drugu rekordnu dobit u povijesti kompanije.

Inspiriran lošim haiku pjesmama iz Tsushime, članak možemo završiti s isto tako lošom haiku pjesmom.

Prazan mi novčanik

Sonyju cvjetaju ruže

Sretan sam

Jin

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano