Vijesti

Project Athia (Square-Enix RPG) je PS5 ekskluziva najmanje 2 godine; GT7 ne dolazi na PS4

Sony je izbacio novi trailer koji nam prikazuje igre koje dolaze na PlayStation 5, i neke koje su već došle. Trailer ne donosi nikakve nove gameplay prikaze, ali smo saznali par novih zanimljivih informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Project Athia – next-gen Square Enix RPG nema čvrsti datum izlaska, ali znamo da će kad god izađe najmanje dvije godine biti PS5 ekskluziva. Igra stiže i na PC, ali Xbox Series verzija za sada nije izgledna
  • Gran Turismo 7 ako ćemo vjerovati traileru ne dolazi na PS4 i stiže samo na PS5
  • Ratchet i novi Horizon definitivno izlaze ove godine (primijetite kako piše da Horizon dolazi i na PS4 što smo znali od ranije)

Nadamo se da bismo konkretne datume izlaska Ratcheta i Horizona mogli saznati na nadolazećoj VGA priredbi koja se održava ovaj četvrtak. Kad ovako pogledamo što nam stiže od ekskluziva, 2021. neće biti loša.

Vjerujemo da ćemo na Video Games Awardsima vidjeti i novi Ratchet gameplay, a rado bismo vidjeli kako i Horizon: Forbidden West izgleda na PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano