Vijesti

Project Eve je igra koja neodoljivo podsjeća na God of War i Nier

Vjerujem da se ne sjećate kako smo još prošle godine u travnju skrenuli pozornost na ovu igru. Internet je zapalio trailer koji je u fokusu imao savršeno animiranu pozadinu glavne junakinje igre. Ako vas zanima o čemu pričamo, pogledajte sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Project EVE je igra koju razvija korejski studio Shift Up. Radi se o pravoj “AAA” igri s velikim budžetom koja nas prvim gameplay prikazom neodoljivo podsjeća na miks Niera i God of Wara. Sami developeri su potvrdili kako su im velika inspiracija za Project EVE upravo bile gore spomenute igre.

Prvi gameplay prikazuje boss borbu i moramo reći da izgleda vrlo lijepo i fluidno. Developeri za razvoj igre koriste Unreal Engine 4, a iz studija su potvrdili da će igra imati potpuni motion capture likova, glasovnu glumu i sve čari “AAA” igara.

Radnja igre smještena je inače u postapokaliptičnu budućnost gdje se naša EVE bori protiv nepoznatih neprijatelja koji su pokorili Zemlju. Potvrđeno je da će igra doći i na EU tržište, a mi sa zanimanjem i dalje pratimo ovu igru. Project EVE trebali bismo zaigrati na PS4, Xbox One, PS5, XSX/XSS i PC-u.

Igra

Povezano