Vijesti

Prošla Epicova “mystery” igra bila je GTA V. U petak stiže nova misteriozna igra…

Što bi mogla biti nova misteriozna igra koju poklanja Epic Games Store? Prošle godine to je bio GTA V, koji je nakon izlaska rušio ne samo Epicove servere, nego je zadavao probleme i telekomima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije Lion’s Songa koji je besplatan još do petka Epic Games Store po drugi put ikad ne želi otkriti koju novu igru će dijeliti od petka 20. 5. 14. 5. prošle godine to je bio GTA V. A ove?v

Ne zna nitko. Nema čak ni špekulacija. Ove godine ne curi ništa, a ni mi ne znamo koja igra bi izazvala toliko zanimanje javnosti kao što je to prošle godine napravio GTA V. Možda nešto poput Borderlandsa 3? Nije tako veliki naslov, ali radi se o atraktivnoj igri koja je još uvijek svježa, a Epic je dobar s Gearboxom.

Inače, Epic je od 2018. poklonio preko 100 igara vrijednih preko 15 tisuća kuna. Ranije ovog mjeseca saznali smo i koliko Epic izdvaja za takve naslove. Tako smo saznali kako je Epic developerima Subnautice platio tek 1,4 milijuna dolara, a njezino poklanjanje donijelo je gotovo milijun novih igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano