Vijesti

Prva sezona The Last of Us serije imat će 10 epizoda, jedan od glumaca podijelio sliku sa seta

Pisac i producent The Last of Us serije Craig Mazin, potvrdio je da će prva sezona imati 10 epizoda. Svaka epizoda trajat će otprilike 1 sat, što znači da možemo očekivati 10-ak sati sadržaja. Ako se sjećate, toliko je otprilike trajala i glavna kampanja prve igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još nije otkrivena radnja prve sezone, očekujemo da će ona u potpunosti pokrivati prvi nastavak igre, dok bi potencijalna druga sezona pokrivala drugi nastavak.

Prva sezona je već počela sa snimanjem, a ispod možete pogledati kako se ekipa sa seta zabavlja. Gabriel Luna glumit će Joelovog brata Tommya, a mislim da svi znamo ovu scenu u autu gdje su još Joel i njegova kći. Emocije na maksimumu.

https://www.instagram.com/p/CQ1B531rynI/?utm_source=ig_web_copy_link

Datum za kada se planira završetak snimanja je 8. 6. 2022. godine. To znači da bi seriju na malim ekranima mogli vidjeti možda već krajem 2022. ili početkom 2023. Uzbuđeni? Želite li više serija na malim ekranima koje prate naše najdraže igre?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano