Vijesti

Prva velika nadogradnja za Helldivers 2: Prženje s novim oklopima i oružjem

Nakon kaotičnog prvog mjeseca, unatoč kojem je Helldivers 2 na iznenađenje čitave industrije postao i ostao jedan od najigranijih naslova svih vremena, developer Arrowhead najavio je drugi Warbond s najviše novog sadržaja dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja zakrpa nerfala je Railgun oružje, što nije prošlo bez gnjeva jednog dobrog dijela igrača, međutim, idućeg tjedna nova oružja mogla bi izbalansirati stanje na bojištu u širenju demokracije.

No krenimo od oklopa, točnije, od tri električna eksperimentalna oklopa – EX-03, EX-16 i EX-00 koji se svaki na svoj način poigravaju s elementom struje. Pržit će obližnje protivnike ili ih odbijati jakim magnetskim poljem, što može biti posebno efektivno protiv Automatrona.

Ažuriranje nije besplatno

Na sličan način djeluje i novo ARC-12 Blitzer oružje ispaljujući velike šokove struje na bliske daljine, a potom su tu i pumperica na plazmu SG-8P te laserska puška LAS-16 Sickle.

Za razliku od prvog Warbonda koji je bio besplatan, ovaj novi Warbond morat ćete platiti in-game valutom. Tzv. Super Creditse možete kupiti pravim novcem, međutim, ako ste posljednjih tjedana bili iole aktivni, vjerojatno ste ih skupili dovoljno regularnim igranjem. Sve kreće u četvrtak 14. 3.

Igra

Povezano