Vijesti

Prve glasine o novom GTA

Iako nastavak Grand Theft Auto serijala ne očekujemo tako skoro, prve glasine su već krenule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega dužni smo upozoriti čitatelje ovih redaka da su sljedeće informacije skup glasina i špekulacija te bi sve pročitano trebalo uzeti s velikom skepsom.

Prva glasina odnosi se na mapu koja bi se mogla protezati kroz nekoliko saveznih država SAD-a. Zbog tako velike mape špekuliralo se i oko mogućnosti neke vrste brzog putovanja (nalik vožnji u taksiju u prethodnim GTA igrama) koja bi ovoga puta mogla biti u obliku teleportacije. Ova glasina zvuči iznimno sumnjivo i najmanje smo joj skloni.

Druga glasina odnosi se na to da idući GTA postane svojevrsni WoW, tj. da se dodatno stavi naglasak na multiplayer u tolikoj mjeri da igra postane hibridni MMO te da se naplaćuje po sistemu godišnje pretplate.

Iduća glasina odnosi se na glavne likove kojima bi glas mogli posuđivati Eva Mendes i Ryan Gossling. U toj varijanti glavni lik bila bi žena, dok bi Gosslingov lik bio inspiriran njegovom interpretacijom glavnog lika iz filma Drive.

Zadnja glasina sugerira da bi se igraču ponudila uloga policajca. Ta uloga ne bi bila obvezujuća, već bi postojao izbor između kriminalca u maniri dosadašnjih glavnih likova i pripadnika snaga reda.

U svakom slučaju, prije novog GTA očekujemo nove nastavke drugih Rockstarovih serijala koji će zasigurno skratiti čekanje do idućeg Grand Theft Auta.

Povezano