Vijesti

Prve recenzije za The Last of Us TV seriju su sjajne

Dok ćemo mi s FFA na domaćoj premijeri The Last of Us TV serije prisustvovati u četvrtak, tri dana prije početka prikazivanja na HBO-u, neki novinari u SAD-u već su dobili priliku odgledati adaptaciju popularne video igre. Embargo je podignut i izašle su prve recenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve recenzije izdvajaju odlične izvedbe cijele glumačke postave, priču koja je “dobrim dijelom vjerna onoj u igrama”, a uvođenje pojedinih promjena, većina recenzenata se slaže, pozitivno je utjecala na zaplete.

Hollywood Reporter hvali pacing, radnju koja ne gubi vrijeme, a koja bi se u nekim drugim slučajevima i u nekim drugim TV kućama razvodnila na nekoliko sezona. Digital Spy seriju već sada nominira za jednu od najboljih godine u koju smo tek zakoračili, a Empire kaže da se radi o najboljoj adaptaciji neke videoigre ikada. Međutim, u recenziji Entertaintment Weeklyja naišli smo i na prvu veću kritiku, koja adaptaciji zamjera preveliku vjernost igrama, pa su neke scene i razgovori preneseni “1 kroz 1”, što onome tko je igrao igru odaje dojam kao da gleda reprizu.

Pozitivni dojmovi za Bellu Ramsey

Zanima nas izvedba Belle Ramsey kao Ellie, koju ste najviše kritizirali iz prvih prikaza, a najrelevantnijim za procijeniti nam se čini IGN – “Bella je pravo otkriće i zaslužuje sve zasluge svijeta zato što je ostavila trag na liku čije prethodno igranje je ostalo čvrsto ukorijenjeno u umovima ljudi”, hvali IGN koji nema ništa manje hvale ni za Pedra Pascala kao Joela.

Dakle, prvi dojmovi za The Last of Us TV seriju većinom su pozitivni. Koliko je zaista dobro, uvjerit ćete se iz prve ruke u nedjelju 15. 1. kada je zakazana premijera prve od devet epizoda prve sezone adaptacije jedne od najomiljenijih videoigara svih vremena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano