Vijesti

Prvi Assassin’s Creed u sklopu live-service modela ide u Aziju

Assassin’s Creed Rift, manji i fokusiraniji naslov kojeg je Ubisoft planirao za kraj ove godine vjerojatno će biti odgođen, javlja Kotaku. U sklopu istog izvještaja urednik popularne stranice otkrio je prve informacije o tzv. projektu Red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt Red bit će prvi naslov unutar Assassin’s Creed live service projekta, nakon Kotakua je isto potvrdio i Jason Schreier. Infinity će kao platforma u budućnosti povezati sve naredne naslove serijala u jednu cjelinu, vjerojatno s frekventnijim periodima izlazaka u obliku češćih i manjih AC iskustava.

Novi veliki Assassin’s Creed navodno u Japanu

Kotakuova navodna dva izvora projekt Red plasiraju u Aziju, što je u skladu s tvrdnjama još jednog inače pouzdanog novinara, Jeffa Grubba, koji je dodatno suzio lokaciju na Japan. “Izvori nam govore da se radi o okruženju kojeg fanovi žele već duže vrijeme”, navodi Kotaku.

Ubisoft se navodno pronašao u financijskim problemima, koji nisu toliko strašni, ali utječu na manji priljev novca od očekivanog. Tome svjedoči i priznanje Yvesa Guillemota kako kompanija traži novi veliki hit te će od sada svoja ulaganja fokusirati na sigurnije projekte. Tome u prilog ide i otkazivanje Ghost Recon Frontlinea, battle royale naslova koji je nakon prvog prikaza ostvario jako lošu recepciju igrača.

Igra

Povezano