Vijesti

Prvi Mass Effect dobit će velike promjene za Legendary Edition

Najbolja svemirska opera u 5. mjesecu dobit će 4K remastere. S obzirom na broj promjena koje će doživjeti prvi Mass Effect možemo reći da će to biti i remake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Blog otkrio je gomilu novih detalja za sve tri igre. Krenimo s prvim Mass Effectom.

Prije nekoliko mjeseci igrao sam prvi Mass Effect. Neki dijelovi su jako loše ostarjeli, a to posebno ide za vozilo M-35 Mako. Upravlja se poput oblaka. Bioware ga je odlučio popraviti i The Mako će u Legendary Editionu imati bolju fiziku. Bit će teži, kamera preciznija, penaliziranje XP-a je uklonjeno, a recharge štita je brži.

Prvi Mass Effect dobit će i bolje/preciznije pucanje. Sva oružja su optimizirana kako bi se osjećala modernije i bliže novijim igrama. Developeri kažu da pucanje biti ugodnije i modernije.

Shepard će sada moći šprintajući pobjeći iz borbe, headshotati sve relevantne protivnike (što ne znaći nužno instant kill), označiti iteme kao smeće i pretvoriti ih u Omni-gel…

XP gain dodatno je balansiran posebno u prvoj igri, a sve tri dobit će bolji cover sistem. Sve tri igre imat će jedinstveno sučelje te će se igrati i osjećati kao jedna velika igra.

“Svaka radnja u sve tri igre dodatno će vas približiti ultimativnom cilju spašavanja galaksije sa što manje gubitaka”, objašnjavaju developeri. Ako ćete se odlučiti na igranje samo Mass Effecta 3, nećete dobiti dobar kraj koji biste možda dobili ako odigrate sve tri igre.

Prvi ili trideseti put, Mass Effect Legendary Edition igrat ćete 7. 5. na PC i svim konzolama ili Switchu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano