Vijesti

Prvi pravi trailer za Modern Warfare 3 ukazuje na povratak Makarova. Ali najviše će mu se razveseliti fanovi izvornog Warzonea

Ranije ovog tjedna Activision je službeno otkrio Call of Duty: Modern Warfare 3. Učinio je to s teaser trailerom, prilično škrto, jer otkriven je samo logo, a danas je MW3 nešto konkretniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste odigrali prethodna dva Modern Warfarea u ovom rebootu trilogije, onda ste, posebno nakon dvojke postali svjesni kako iza svega kao glavni antagonist stoji ikona Call of Dutyja. Glavom i tajikistanskom bradom Vladimir Makarov se tako vraća 14 godina nakon originalnog Modern Warfarea 2.

Iako je trailer najviše live action karaktera, zanimljivo, otkriva i nekoliko kadrova iz same igre. Jedna scena podsjeća na Verdansk (oko sokolovo primijetit će i grb tamošnjeg nogometnog kluba), što će s oduševljenjem popratiti fanovi starog Warzonea, a jedan drugi kadar ukazuje na misiju Turbulence, nama jednu od dražih u CoD univerzumu, onu koja se u najvećem dijelu odvija na letu avionom između Hamburga i Moskve.

Osim Makarova i možebitnog povratka Warzonea tamo gdje svi želimo, Activision je otkrio i datum kada će svečano konkretno prestaviti igru. Sve o kampanji Modern Warfarea 3 saznat ćemo u četvrtak 17. 8.

Igra

Povezano