Vijesti

Prvim trailerom najavljen je Total War: Warhammer 3, kulminacija trilogije stiže ove godine

Sega i Creative Assembly, developer iza prvog i drugog Warhammera, te još nekolicine Total War strategija, najavili su treći i masivni Warhammer koji će okončati ovu epsku trilogiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put u videoigri igrat ćemo s Kislev i Cathay rasama, ali i frakcijama Chaosa – Kharne, Nurgle, Slaanesh i Tzeeentch frakcijama. Iako su i u ranijim igrama bile prisutne demonske frakcije, ovo je po prvi puta da ćemo ih moći voditi.

Kako nam kažu iz Creative Asseblyja, bit će ovo najrazličitija i najmnogobrojnija postava legendarnih heroja, ogromnih čudovišta, letećih kreatura i magičnih moći ikada u serijalu.

Jon Gillard iz Games Workshopa koji drži Total War licencu kaže kako su od početka imali želju stvoriti serijal koji će se osjećati kao nevjerojatno putovanje. Gillard smatra kako će posljednji nastavak trilogije oduševiti ljubitelje Total War stolnih i video igara diljem svijeta.

U novoj velikoj kampanji pred nas će biti postavljen zadatak iskorištavanja moći umirećeg boga. Svaka od rasa imat će specifičan put kroz Chaos Realm čiji vrhunac će odlučiti sudbinu svijeta.

Sve to negdje u 2021. godini, a zasad Total War: Warhammer 3 možete prednaručiti na Steamu ili Epic Gamesu.

Igra