Vijesti

Prvim trailerom potvrđen je Death Stranding 2

Hideo Kojima je na The Game Awardsu razotkrio Death Stranding 2 ekskluzivno za PS5, nastavak debitantske igre svojeg Kojima Productionsa iz 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak o kojem je mjesecima leakalo donosi povratak Normana Reedusa kao Sama, Léae Seydoux kao Fragile te Troy Bakera kao Higgsa, a rosteru će se pridružiti još ranije potvrđeni Elle Fanning i Shioli Kutsuna. Međutim, unatoč preko 4 minute trajanja, sam teaser trailer ne otkriva previše.

Death stranding 2 zasad je tek radno ime. Bridge Baby, Samov fetus-suputnik raste izvan “oklopa”, o njemu se majčinski brine Fragile, kada najednom kreće uzbuna te oboje bježe iz skrovišta. Bijeg ne završava dobro, a potom nova scena vodi na more u svojevrstan brod. Sam izlazi ispod palube, a Fragile ga poziva na “novo putovanje”.

Dvojka očito vodi na novu lokaciju, jedna scena pokazala je pustinjski predio, u igri je i ocean, ali Kojima na pozornici nije bio spreman otkriti više. “Jako puno vremena sam uložio u trailer, želim da pričate o njemu i analizirate detalje”, poručio je. Zasad nije spreman otkriti koliko će nastavak biti drugačiji od originala.

Nema sumnje, kao i kod prethodnika, u narednim tjednima secirat će se kadar po kadar. Što ćemo prepustiti entuzijastima, a na FFA ćemo pisati čim se otkrije nešto bitno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano