Vijesti

Prvo testiranje je pokazalo: Xbox Series X hladniji je od XONE X i PS4 Pro

Ako ste se imali prilike susresti s Xbox One X konzolom onda ste saznali o koliko tihom uređaju se radi. Microsoft je već u aktualnoj generaciji složio stroj s odličnim hlađenjem, a izgleda da je napravljen korak više s novom najsnažnijom igraćom konzolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od izjava nekih koji su se ranije igrali s novom konzolom, Venturebeat je ciljano testirao hardver nebi li izmjerio temperature pod većim opterećenjem. Ipak, rezultate ne bismo smatrali potpuno relevantnima budući da je testirana backwards compatibility igra Hitman 2 koja nije nezahtjevna, ali ni ne predstavlja realni izazov novim konzolama.

Izvor: Venturebeat

Tako je nakon 10-ak minuta testiranja Hitmana 2 Xbox Series X 15-ak stupnjeva hladniji od PS4 Pro što ni ne čudi, ali je hladniji i od Xbox One X za nekoliko stupnjeva. Konfiguracija s RTX 3080 i Ryzen 9 3900XT ipak je hladnija, što kao ni u slučaju PS4 Pro ne čudi.

Treba napomenuti da se ne radi o temperaturi APU-a već o okolnoj toplini koja se generira iz hadrvera. Kao što smo već zaključili, za neke relevantnije rezultate pričekat ćemo testiranje s pravom next-gen igrom. Zasad većina recenzenata smije igrati samo starije igre dostupne na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano